OrhanCAN 05 Mart 2009 - 05:14
selamlar olsun asr-ı saadetin gariplerine ve günümüzün garip ve çilekeşlerine.
elinde sadece bir sebetiyle dünyayı terkeyleyen bediüzzamanın(ra) izinden gidenlere.
anasından-babasından, yerinden-yurdundan, tüm istek ve emellerinden, maddi ve manevi füyuzat hislerinden vazgeçerek nam-ı cemili muhammediyeyi(sav) sahabe misal tüm dünyaya ve insanlığa anlatma niyetiyle giden ve efendiler efendisininin (sav)*
bu işin sonudaki kardeşlerim* dediği kardeşlerime ve muhterem hocama da selamlar olsun.
--------------
ASIM 05 Mart 2009 - 10:22
peygamberler insanlık aleminin en parlak güneşi olduğunudan ideal insan onlardır.
günümüzün insanın da ideal insandan ne kadar uzaklaşmış ,bunu kavramak için asrı saadete gitmesi gerekir.
yada onun
o nun (s.a.v ) izdişümleri ve mirasçıları olan dertlilerle beraber olmalı ve kendine çeki düzen vermeli.
bizlere bu imkanı vererek kendimizi haddeye koyma imkanı verdiğiniz için size çok teşekkür ederiz.
---------------
metin 05 Mart 2009 - 03:04
arkadaşlar hocaefendiyi hepimiz çok seviyoruz ama
bana öyle geliyorki bu allah sevgisini rasulullah (sav) sevgisini aşmış gibi geliyor.
kalbimizdeki sevginin ölçüsünü dozunu ayarlayamazsak hebaemmensur oluruz.
allah muhafaza.
allah cc ın ismini duyunca rasulullah sav efendimizin ismini duyunca bu denli heyecanlanıyormuyuz ağlayabiliyormuyuz.
zannetmeyinki benim hocaefendiyi sevmediğimi zannetmeyinki benim ona karşı olduğumu ama müslüman kardeş olarak hepinizi çok seviyorum bir birimizi uyarmalıyız.
(OKUR YORUMLARINDAN)
http://www.bugun.com.tr/kose-yazisi/618 ... alesi.aspx